2011/04/26

Tre dårlige bilder

Denne helgen har jeg vært på tre konserter. På lørdag var det Lindstrøm og DJ Strangefruit på Paris Social Club.


På søndag var det Kvelertak på Bus Palladium. Jeg fikk i tillegg se tre andre hardrock band, men Kvelertak var definitivt best.


På mandag så jeg James Blake på La Maroquinerie. Det har jeg gledet meg lenge til og det var en helt utrolig opplevelse. Jeg savnet kun én sang, men slik er det alltid. Nå har jeg bare enda en grunn til å se ham igjen.

3 kommentarer:

  1. Hallo på do! Fyttikatta. Misunnelig...

    SvarSlett
  2. Liker også J B . Hadde ikke hørt om ham før. Unik musikk, veldig spennende og fine toner. Minner meg om en jeg har hørt på før, men kommer ikke på hvem.
    Kaldt her hjemme nå igjen.
    Barstad maler huset grått. Anne og Perry har fått ny hund.
    Hadetbra.

    SvarSlett
  3. Jeg òg synes han ligner på noe du har hørt på, spesielt sangen I'll stay. Fant forresten flere videoer fra konserten jeg var på, høydepunktet var denne sangen (spesielt 3:50)
    http://www.youtube.com/watch?v=FUkdJwU7-pA
    Det var mye bedre lyd når jeg var der så klart, spesielt siden jeg stod rett ved siden av høytaleren. Det føltes nesten som om tiden stod stille et lite øyeblikk før publikum reagerte, man hører dem så vidt i bakgrunnen. (litt etter 3:50)

    Her er fortsatt sol og sommer. Kjedelig med grått hus, men ser kanskje kult ut etter oppussingen. Har sett bilde av hunden på face, var kjempesøt.

    SvarSlett