2011/03/10

Glede!


I dag kom Silje hjem med to pakker til meg! En fra mamma og en fra Maren, så nå har jeg sjokolade i lang tid fremover (håper jeg). Mange tusen takk til dere begge!

6 kommentarer:

  1. Tror du snart må omdøpe bloggen din til 'Sjokolade i Paris' ;) Men det e bare å tygge i vei, vi kommer snart med mer!

    SvarSlett
  2. Hei cecilie!
    Har endelig greid å finne bloggen din(har søkt på cecilieifrankrike).Kjekt å se du har det bra, kunne tenke meg noe av all den gode maten.
    Vi har omsider åpnet ny butikken. Det ble sååå fint. Har fått masse skryt av kundene.

    SvarSlett
  3. Jeg gleder meg til å se den, går det ann å finne bilder noe sted, intranettet kanskje? :)

    SvarSlett
  4. Hei Cecilie!
    Har prøvd flere ganger å sende kommentar men har ikke fått det til..prøver en siste gang.Har sendt mail til deg om det ikke går.
    For en flott blogg du har,,kjempefine bilder så vi opplever at vi nesten er i Paris!! Men det eneste som ser ut til å være farlig er de meget omtalte søtsakene.Hadde vært kjekt å besøkt deg,men vi reiser til Johan i Kenya i mai så det går ikke. Det er flott at du trives der og vi er stolte av deg.Skal hilse fra alle her;
    Stooor klem fra tante Åshild og onkel John &co.

    SvarSlett
  5. Hei, jeg fikk mailen ja, men det var bra du fikk til å kommentere til slutt. Du må trykke ganske mange ganger å knappen har jeg funnet ut :p Koslig å høre fra dere, jeg kan forsikrer dere at jeg trives veldig godt, men jeg må innrømme at jeg ikke hadde sagt nei takk til en tur til Kenya heller. Jeg håper dere får en spennende tur, det skulle bare mangle :) Stor klem tilbake til alle sammen!

    SvarSlett
  6. Takk for kort frøken <3

    SvarSlett