2011/03/29

Weetabix og filosofi


I dag fant jeg weetabix på butikken og da kunne jeg ikke ikke kjøpe det med meg hjem. Så i kveld har det vært weetabix til lesingen og det hjelper på nå i eksamenstiden. I dag fikk vi oppgavene til midtveiseksamen som vi skal ha på onsdag og torsdag neste uke. Heldigvis så oppgavene greie ut og jeg tror jeg skal klare å stå ganske lett, om jeg ikke blir helt blank.

4 kommentarer:

  1. Hellå :) Hvordan går det der nede? Gikk det bra på eksamen? Her øsepøser det, savner varmen!

    Klem fra søstern

    SvarSlett
  2. Her går det veldig bra, nå er det over 20 grader i skyggen og kanskje 30 i solen på det varmeste, så jeg tror faktisk jeg har klart å få litt brunfarge idag. Eksamen gikk bra, jeg fikk de spørsmålene jeg ville ha, så det ble faktisk litt vanskelig å velge, men jeg tok den som jeg kunne bruke mine egne kina-erfaring-eksempler på, håper jeg får litt poeng for det. Nå er det bare ex.phil igjen og det er det jeg syns er enklest og så skal vi ut å feire etterpå, det blir gøy. Var du og så HM Kongen i dag da? :)

    SvarSlett
  3. Høres meget bra ut! :) Har veldig lyst tilbake <3 Og næ :P Er han noe å se på da? Mamma og pappa var på jobb, så det falt meg aldri inn at jeg skulle bale meg til byen med buss for å få et glimt av Kongen.
    I dag har jeg farga håret og tatt hull i ørene, er veldig fornøyd!

    SvarSlett
  4. Så gøy, du må sende bilde! Hvilken farge har du farget det og ble ørene betent? :)

    SvarSlett